fredag 23 december 2016

Mellodags - Deltävling 4 i Skellefteå

I denna deltävling tar Christer Björkman ut stora kanonen. Överraskningen på presskonferensen var att Loreen ska vara med och att man lagt henne i sista deltävlingen beror nog på att man räknar med enormt intresse och att vinnaren de två senaste åren kommit just från sista deltävlingen. Det känns ganska uppenbart att man helst vill se Loreen i ESC. Ganska förståeligt, men allt hänger ju trots allt på låten.

I sista deltävlingen finner vi även Jon Henrik Fjällgren som var nära att lyckas för något år sedan. Även Sara Varga återkommer med en låt som hon själv varit med och skrivit. Båda dessa måste räknas bland favoriterna, iaf nu då låtarna är ohörda.

Idol-Alice som ingen hört något om eller av på 9 år ställer upp. Minns folk henne och kan det hjälpa henne? Har en känsla av att hon är helt bortglömd hos den stora massan.

Wiktoria kom 4:a i melodifestivalen 2016 med "Save me". Har ingen feeling alls efter att ha sett låtskrivarna.

Les Gordons vann Svensktoppen nästa och får delta. De är ett indieband från Örebro och tyvärr troligen chanslösa redan innan start.

Även Axel Schyström, som tydligen varit med i Idol han också, känns som chanslös innan start. Visst, han kan ha en bra låt men låtar på svenska har öht svårt om de inte är riktigt bra



Här har ni vinnaren och Sveriges troliga ESC-bidrag
Jojkar sig Jon-Henric till final? Blir en av favoriterna.
Minns någon Alice?



Minns någon Wiktoria från 2016?
Les Gordons verkar ha en omöjlig uppgift.




Sara Varga kan lyckas. Är låten i närheten av Spring för livet så bör det bli final.


Axel var mycket trevlig, men har han chans? Nja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar